Jakovac

Jeste li dovoljno stari za konzumaciju sadržaja ove stranice?

Nažalost da bi mogli uživati u našim proizvodima, morate biti stariji od 18 godina

Početna stranica Početna stranica

Glavnu riječ u vinariji imaju braća Ozren i Ognjen Jakovac građe
Vinari

Dalj

Erdut

Tko smo?

Kratka
povijest

Vinarija je osnovana prije gotovo 40 godina, prije no što je službeno dobila naziv Vinarija Jakovac. Osnivač, djed Ognjena i Ozrena (današnjih vlasnika), vinariju je pokrenuo u svom rodnom mjestu, potaknut željom za doprinosom rodnom kraju te idealnim uvjetima južnih obronaka planine Dalj.

Iako sam uglavnom razvučen na sve strane između Zagreba i Erduta, zadovoljstvo i motivaciju za građenjem ove priče nalazim u pozitivnim komentarima, našim korisnicima koji su vina prepoznali kao pitka i kvalitetom vrhunska i ono najbitnije, vraćaju se po njih.

Možda se ne bavimo više građevinom, ali i s vinima gradimo, gradimo našu kvalitetu, poziciju na tržištu i bazu zadovoljnih kupaca. Najviše me veseli što se naša vina povezuju uz dobro društvo, uživanje i razonodu.

Zašto smo drugačiji?

Modernizacijom, dovođenjem novih, mladih, ambicioznih snaga u vinariju, a u kombinaciji s poštivanjem tradicije, ovaj dvojac zajedno s mladim timom stvara vina visoke, priznate kvalitete. Ovakva pokretačka energija ono je što ovu vinariju čini uistinu posebnom.

Misija i vizija budućnosti

Uz pozitivnu energiju, ambiciju, naporan rad kao i jasnu viziju, budućnost ove vinarije je, nesumnjivo, moderna vinska avantura.

Iz medija

Uvijek cijenimo interes i znatiželju vezanu uz naša vina i vinariju, a posebno nam je drago kada se uloženi trud i rad primijeti i cijeni. Otvoreni za svako pitanje i raspoloženi za razgovor uz čašu visoko kvalitetnog vina!

Pročitajte što su o nama pisali:

Kontaktirajte
Nas

Trebate li više informacija o pojedinoj sorti vina ili vas jednostavno zanima cijena? Kontaktirajte nas i odgovorit ćemo na svako Vaše pitanje i riješiti Vaše nedoumice!