Dobrodošli na
vinajakovac.hr

Vina Jakovac iz Erdutskog vinogorja rezultat su rada i truda mladih proizvođača. Ušli ste u društvo ljubitelja Jakovca! Nema nazad...

ASORTIMAN
JAKOVAC VINA

Pogledajte što smo vam od vina pripremili. Svaki opis naših vina rezultat je komentara naših korisnika, bezvremenskih ljubitelja vina.

[R]EVOLUCIJSKI
BRAND

Na kraju ono što imamo i što godinama gradimo je cool (revolucijski) brand. Naša revolucija = evolucija. Pročitajte kako je sama ideja nastala…

[R]EVOLUTION

Vina Jakovac
WINE [R]EVOLUTION

Vina Jakovac iz Erdutskog vinogorja rezultat su rada i truda mladih proizvođača. Mi smo braća Ozren i Ognjen Jakovac (roditelji su bili vrlo kreativni u odabiru imena). Tradiciju smo naslijedili kao djedovinu te smo odlučili modernizirati i unijeti duh mladosti u cijeli proces proizvodnje vina, kao i u izgradnju branda.

Vinograd

Ovo je mjesto gdje napadaju komarci, ose i ostale živine, ali i mjesto gdje ti pogled zaustavlja dah, gdje svi problemi postaju prošlost. Natočiš si jedan gem (može i čisto) i više nisi tu! Osjećaj je neopisiv. Priroda i društvo ili takozvani - vinogradi.

Podrum

To je taj vrhunski luksuz... kunu po kunu i izgradili smo najmoderniji podrum u regiji. Fondovi, subvencije, možda i to, a možda ste baš vi koji ćete zajedno s nama izgraditi taj spektakl! Nije neki luksuz, ali jedna Vaša kupnja vina Jakovac jedan je kvadrat novih pločica. Prihvaćaš li izazov?

Kontakti[R]ajte nas!

Posjetite nas

Kontakt informacije

+385 (0)98 935 6979
info@vinajakovac.hr

Vinarija

Busija bb, 31226 Dalj

Hvala Vam što ste posjetili našu stranicu! Nadamo se da ćete nas kontaktirati jer rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja! Bit će nam drago ako nas posjetite, a još draže ako s guštom nazdravimo. Ako ništa drugo, kada dođete u ugostiteljski prostor tražite Jakovca, ne možete pogriješiti!